Suomen Ampumahiihtoliiton huoltoryhmä kaudelle 2019/2020 valittu

    Tapio Pukki   Uutiset  

Uutena huoltopäällikkönä aloittaa Marek Sander Virosta.    

43-vuotias Sander on toiminut aiemmin Viron ampumahiihtojoukkueen huoltopäällikkönä vv. 2011-2015 sekä kauden 2018/2019.  Lisäksi hän on toiminut Yhdysvaltojen maastohiihtojoukkueen vastuuhuoltajana 2015-2018. 

Suomen kielen hyvin hallitseva Sander haluaa osaltaan vahvistaa Suomen ampumahiihdon huoltotiimin osaamista sekä kehittämistä. Suksihuollossa pitkään toimineena, Sander tuntee suomen huoltohenkilöstöä ja urheilijoita hyvin sekä suomalaisten tavan toimia, joka on aina tärkeä asia hyvän hengen, tiimin positiivisen meiningin ja parhaan mahdollisen tuloksen aikaansaamiseksi huoltotiimin osalta.

  • Suomessa on tosi vahvaa näyttöä ja kokemusta huoltotiimin työssä. Haluan kuunnella eri osapuolten ajatuksia ja löytää sitä kautta yhä parempaa osaamista, toimintatapaa ja virikkeitä yhteistyöhön. Totta kai otan vastuun, mutta uskon, että hyvän keskustelun kautta saamme tehtyä parhaan tuloksen, jotta urheilijat saavat rauhassa keskittyä omaan tekemiseen.
  • Olen luonnollisesti hyvin tyytyväinen, että valinta kohdistui minuun. Harkitsin hakemista mukaan Suomen huoltoporukkaan jo vuonna 2018, jäin tuolloin vielä Viroon.  Nyt tuli uusi mahdollisuus, kiinnostuin ja lähetin hakemukseni.

Suomen huoltotiimiin maailmancupissa kuuluvat lisäksi Jarkko Siltakorpi ja Morten Priks. Neljäs huoltaja vahvistetaan myöhemmin. IBU cupissa huollon vastuuhenkilönä jatkaa Jari Sahakangas.

Lisätietoja:

Lajipäällikkö Jouni Kinnunen: p. 046 878 2208

Toiminnanjohtaja Tapio Pukki: p. 046 878 2200