Patria jatkaa Suomen Ampumahiihtoliiton yhteistyökumppanina

     Lauri Elo   Uutiset  

Patria jatkaa yhteistyötään Suomen Ampumahiihtoliiton kanssa kausilla 2019-20 ja 2020-21. Sopimuksen myötä Patria on yksi Ampumahiihtoliiton miesten ja naisten maajoukkueiden pääyhteistyökumppaneista. Patria näkyy edustusjoukkueen asuissa ja aseissa. Kauden päätapahtumia ovat Italian Anterselvassa pidettävät ampumahiihdon MM-kilpailut ja Kontiolahden maailmancupin kotikisa maaliskuussa 2020.

”Olemme tukeneet Suomen ampumahiihdon maajoukkuetta jo usean vuoden ajan.  Uskomme, että pitkäjänteinen yhteistyö tuottaa tuloksia ja haluamme jatkaa maajoukkueen tukemista. Uskomme joukkueen mahdollisuuksiin menestyä ja toivomme, että laji kasvaa entisestään ja saa mukaan joukkoonsa myös uusia nuoria”, sanoo Patrian viestintäjohtaja Birgitta Selonen.

”Olemme erittäin tyytyväisiä kumppanuuden jatkumiseen Patrian kanssa. Matkamme kohti Anterselvan MM-kisoja on hyvässä vauhdissa, ja Patria yhteistyökumppanina turvaa edellytyksiämme menestyä edelleen”, toteaa Suomen Ampumahiihtoliiton toiminnanjohtaja Tapio Pukki.

Lue lisää ja katso video ampumahiihtotiimin valmistautumisesta uuteen kauteen.

Lisätietoja:

Birgitta Selonen, viestintäjohtaja, Patria, puh. 040 869 2043, birgitta.selonen@patria.fi. 

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu elinkaaren tukipalvelujen, lentokoulutuksen ja teknologiaratkaisujen tuottaja. Patria tarjoaa kaluston käytettävyyttä ja suorituskyvyn jatkuvaa kehittämistä sekä tiedustelu-, valvonta- ja johtamisjärjestelmien tuotteita ja palveluita ilmailu- ja puolustusalan toimijoille. Patrian missiona on olla asiakkailleen tae toimintavarmuudesta, ja visiona on olla #1 kumppani kriittisissä toiminnoissa. Toimipisteitä on Suomen lisäksi muun muassa Belgiassa, Ruotsissa, Norjassa ja Virossa. Vuonna 2018 Patrian liikevaihto oli 476,1 miljoonaa euroa, ja konsernissa toimii 2 800 ammattilaista. Patrian omistavat Suomen valtio (50.1 %) ja norjalainen Kongsberg Defence & Aerospace AS (49.9 %). Patria omistaa 50 % norjalaisesta Nammosta, ja yhdessä nämä kolme yritystä muodostavat johtavan pohjoismaisen puolustuskumppanuuden.

www.patria.fi

Suomen Ampumahiihtoliitto on noin sadan jäsenseuran keskusjärjestö, joka vastaa lajin kansallisesta harrastus- ja kilpailutoiminnasta sekä Kansainvälisen Ampumahiihtoliiton IBU:n jäsenenä kansainvälisestä toiminnasta.

www.biathlon.fi