FINNFOAM OY Suomen Ampumahiihtoliiton yhteistyökumppaniksi

     Lauri Elo   Uutiset  

Kotimainen lämmöneristeitä valmistava perheyritys Finnfoam Oy ja Suomen Ampumahiihtoliitto ry ovat allekirjoittaneet sopimuksen, jolla Finnfoam Oy:stä tulee Liiton yhteistyökumppani.

Finnfoam Oy on vahvasti mukana suomalaisessa talviurheilussa ja osaamisellaan varmistamassa hiihtolajien harrastusmahdollisuuksien säilymisestä ilmastonmuutoksesta huolimatta.

Yhteistyösopimuksen mukaisesti Finnfoam Oy näkyy ampumahiihdon maajoukkueurheilijoiden mukana maailmancupeissa, IBU-cupeissa sekä nuorten arvokisaedustajien asuissa.   

Suomalainen ampumahiihto on ollut kiinnostavuudessaan talvilajien kärkeä jo vuosia ja on edelleen kovassa nosteessa. Maajoukkue tähyää tulevaan kilpailukauteen entistä kovemmin odotuksin. Myös nuorten urheilijoiden osalta viime kauden menestykset vain lisäävät odotuksia tälle kaudelle.

Muuttuva ilmasto haastaa niin suomalaista rakennuskantaa kuin talvilajien harrastamista. Molempiin haasteisiin Finnfoamilla on ratkaisut ja siksi on luonnollista, että lähdemme mukaan tukemaan suomalaista ampumahiihtoa, kertoo Finnfoamin kehitys- ja markkinointijohtaja Asso Erävuoma.

Suomen Ampumahiihtoliiton toiminnanjohtaja Tapio Pukki on tyytyväinen syntyneeseen yhteistyösopimukseen. Finnfoam Oy:llä ja suomalaisella ampumahiihdolla on yhteiset tavoitteet turvata harjoitusmahdollisuudet ja samalla urheilijoiden menestysedellytykset myös tulevaisuudessa.

Lisätietoja:

Suomen Ampumahiihtoliitto
Toiminnanjohtaja Tapio Pukki
tapio.pukki@biathlon.fi
046 878 2200  

Finnfoam Oy
Kehitys- ja markkinointijohtaja Asso Erävuoma
asso.eravuoma@finnfoam.fi
puh. +358 44 544 0612