Projektityöntekijää haetaan ampumahiihdon tasa-arvo- ja yhdenvertaisuushankkeeseen

    Tapio Pukki   Uutiset  

Suomen Ampumahiihtoliiton (SAhL) päätehtävänä on tukea ja kehittää ampumahiihtoseurojen toimintaa sekä luoda mahdollisuuksia kansainvälisessä huippu-urheilussa menestymiselle. Liitto haluaa olla hyvin perillä suomalaisen ampumahiihdon nykytilasta ja linjata tulevaisuuden kehittämistä. Liiton hallitus on käynnistänyt projektin, jonka konkreettisena tavoitteena on työstää toimenpiteet ja linjaukset, jotka edistävät yhdenvertaisuuden ja sukupuolten tasa-arvon toteutumista liiton ja seurojen toiminnoissa sekä parantavat nuorten urheilijoiden äänen kuuluvuutta lajin toiminnoissa.

Haluaisitko tulla mukaan projektiimme osa-aikaisena työntekijänä?

Projektityöntekijä

Etsimme joukkoomme monipuolista osaajaa, joka haluaa oppia uutta ja tehdä työtämme näkyväksi monenlaisissa verkostoissa. Pidämme tärkeänä yhdenvertaisuuden ja sukupuolisen tasa-arvon edistämistä ja odotamme hakijalta kiinnostusta aiheeseen. Omakohtainen kokemus urheilujärjestössä toimimisesta sekä viestinnästä on eduksi. Tarjoamme työsi tueksi kattavan perehdytyksen, asiantuntevan ja innostuneen työyhteisön sekä joustavat työn tekemisen mahdollisuudet.

Tehtäviin sisältyy seurojen kontaktointia ja käytännön työtä heidän kanssaan, viestintämateriaalin suunnittelua, tiedottamista sekä muita viestinnän tehtäviä yhdenvertaisuus -projektiin liittyen. Tehtäviin kuuluu SAhL:n toiminnan ja tavoitteiden näkyväksi tekeminen eri medioita ja kanavia hyödyntäen, projektin osalta SAhL:n kotisivujen ylläpito, someviestinnän suunnittelu ja kehittäminen sekä yhteistyö SAhL:n sidosryhmien kanssa.

Tehtävä on osa-aikainen ja kestää huhtikuusta 2020 lokakuuhun 2020 ja sopii mainiosti myös opiskelun oheen. Aloitusajasta voidaan tarvittaessa keskustella.Työaika on keskimäärin 20 tuntia viikossa ja työajan suunnittelu on joustava. Tehtävästä maksetaan 1600 euron kuukausipalkkaa.

Innostuitko – jos, niin lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi pdf-tiedostoina otsikolla SAhL projektityöntekijä viimeistään 18.3.2020 osoitteeseen tapio.pukki(at)biathlon.fi. Kutsumme hakemusten perusteella soveltuvimmat hakijat haastatteluun Sportti-talolle Helsingin Pitäjänmäelle.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 16.00 jälkeen projektipäällikkö Heli Aikioniemi numerossa 040 512 5631 ja toiminnanjohtaja Tapio Pukki, p. 0468782200 (myös ennen klo 16)