Suomen Ampumahiihtoliitto tehnyt nimityksiä kohti Pekingiä 2022

     Tapio Pukki   Uutiset  

Marek Sander (vas.) ja Jonne Kähkönen

Suomen Ampumahiihtoliiton hallitus on valinnut Jonne Kähkösen jatkamaan päävalmentajana Pekingin olympialaisiin 2022 asti.

Päävalmentaja Kähkösen ja SAhL:n sopimuksen keston tavoitteena on alun perinkin ollut koko olympiadi. Talven aikana käydyissä yhteisissä keskusteluissa ja arvioinneissa vahvistettiin Kähkösen 2+2 mallisen sopimuksen kahden jälkimmäisen vuoden option käyttö.

Puheenjohtaja Kalle Lähdesmäki: Jonne Kähkönen on erittäin kokenut ampumahiihtovalmentaja, jonka työn jälki näkyy sekä ampumahiihtäjien menestyksessä että urheilijoiden kokonaisvaltaisessa ammattimaisessa tekemisessä. Suomen Ampumahiihtoliitossa ollaan tyytyväisiä, että molemmilla osapuolilla oli valmius ja halu jatkaa pitkäjänteistä työtä Suomen Ampumahiihdon kehittämiseksi ja urheilijoiden menestymisen eteen.  

Marek Sander jatkaa Suomen ampumahiihtojoukkueen huoltopäällikkönä Pekingin Olympialaisiin.

SAhL:n huoltopäällikkönä kuluneen kauden alusta toimineen Marek Sanderin kanssa on myös yhteisissä arvioinneissa ja keskusteluissa vahvistettu molempien osapuolten tyytyväisyys ja halu jatkaa töitä kohti Pekingin olympialaisia 2022.

Toiminnanjohtaja Tapio Pukki: Huoltopäällikön rooli on erittäin vaativa pesti maailman huipulla. Marek Sander on osoittanut hienoa johtajuutta ja itsensä peliin laittamista tullessaan uuden tiimin johtoon kauden alusta. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä siihen, miten hän ja koko tiimi on toiminut kauden aikana ja onnistunut kaikkien osapuolten kanssa yhteistyössä hienosti. On hienoa todeta, että voimme jatkaa tätä yhteistyötä eteenpäin Pekingin Olympialaisiin saakka.

Lisätiedot:

Kalle Lähdesmäki, p. 0500363126
Tapio Pukki, p. 046 8782200
Jonne Kähkönen, p. 0468782209
Marek Sander, p. +37 25230852