Tervetuloa Ampumahiihtokarnevaaleille Vuokattiin

     Lauri Elo   Uutiset  

Haastavan talven sekä koronaepidemian takia viime kaudella jouduttiin perumaan useita kilpailuja. Monelta nuorelta ampumahiihtäjältä jäi väliin myös kevään päätapahtuma SM-kilpailujen perumisen takia. Moni on varmasti jäänyt kaipailemaan kavereitaan, joita on tottunut näkemään kilpailupaikoilla. Nyt tilanteen korjaamiseen tarjoutuu loistava mahdollisuus Vuokatin Ampumahiihtokarnevaaleilla 23-26.7.2020.

Suomen Ampumahiihtoliitto ja Vuokatin urheiluopisto järjestävät Ampumahiihtokarnevaalit huomioiden leirin toteutuksessa voimassa olevat suositukset ja ohjeistukset, jotta harjoittelu ja oleskelu karnevaalien aikana pystytään edelleen toteuttamaan turvallisesti. Karnevaalien ohjelma suunnitellaan niin, että pääasiallinen toiminta karnevaalien aikana tapahtuu oman harjoitusryhmän kesken. Karnevaalien ideana on tarjota nuorille harrastajille erittäin laadukasta valmennusta ja ideoita monipuoliseen ja hauskaan harjoitteluun. Karnevaaleilla on tärkeintä pitää hauskaa, eikä tästä jouduta tinkimään vaikka koronaepidemia tuokin ohjelmaan jonkin verran muutoksia.Karnevaalien lopullinen ohjelma valmistuu ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen.

Karnevaaleille voi ilmoittautua suoraan Vuokatin urheiluopiston sivuilta: https://vuokattisport.fi/tapahtumat/ampumahiihtokarnevaalit-vuokatissa-23-26-7-2020/

Lisätietoa karnevaaleista saa Vuokatin urheiluopistolta ja Lauri Elolta: lauri.elo(a)biathlon.fi