Tärkeää tietoa Vuokatin EYOF-kilpailuihin pyrkiville *Päivitetty 23.9. – kilpailut siirretään*

     Jouni Kinnunen   Uutiset  

Päivitys 23.9.2020: Kilpailut on päätetty siirtää pidettäväksi ensi vuoden joulukuuhun, 11.-18.12.2021. Pitkän listan toimittamisen takaraja tulee olemaan myöhemmin, tiedot tullaan joka tapauksessa tarvitsemaan saman ikäluokan urheilijoilta.

Vuokatissa 6.-13.2. järjestettäviä Euroopan Nuorten Talviolympiafestivaaleja varten lajiliittojen täytyy ilmoittaa potentiaalisten osallistujien pitkä lista Olympiakomitealle lokakuussa. Suomen ampumahiihtojoukkueen osallistujakiintiö on 4 henkilökuntaa, 4 tyttö- ja 4 poikaurheilijaa. Pitkää listaa varten pyydetään 2003-2004 syntyneiltä joukkueesta paikkaa tavoittelevilta urheilijoilta huoltajineen seuraavia tietoja:

  • nimi
  • sähköpostiosoite
  • puhelinnumero
  • IBU:n urheilijarekisteriä varten tarvitaan urheilijan passikopio, sekä todistus antidopinkoulutuksen suorittamisesta, esimerkiksi Puhtaasti Paras-verkkokoulutus.

Tiedot tulee toimittaa viimeistään 12.10. mennessä sähköpostitse lajipäällikkö Jouni Kinnuselle, jouni.kinnunen(a)biathlon.fi .

Kilpailun viralliset nettivisut