Seurasiirtojen käytännöt, ilmoitukset liittoon 31.10.mennessä

     Lauri Elo   Uutiset  

Seurasiirtojen ilmoitukset tehtävä 31.10.2020 mennessä.

Seurasiirrosta tulee tehdä ilmoitus liittoon ja siihen on yli 15-vuotiaiden kohdalla liitettävä aina mukaan esteettömyystodistus vanhalta seuralta. Ilmoitus ja esteettömyystodistukset ovat vapaamuotoisia, mutta niissä tulee näkyä kilpailusääntöjen 8.3.3 mukaiset asiat. Näin varmistetaan, että siirto on esteetön ja uusi lisenssi voidaan hankkia.

Kilpailusäännöt
8.3. Seuran edustaminen
8.3.1
Kilpailija saa saman kilpailukauden 1.11-31.10 aikana edustaa voimassa olevassa kilpailuluvassaan merkittyä seuraa.
8.3.2
Vain siinä tapauksessa, että koti-, työ- tai opiskelupaikkakunta muuttuu kilpailukauden aikana, voi kilpailija entisen seuransa puoltamana ja SAhL:lle tehtävällä anomuksella vaihtaa kesken kilpailukautta toiseen seuraan. Tällöin hänen on myös uusittava henkilökohtainen kilpailulupa.
Anomuksen hyväksyy/ hylkää kilpailuvaliokunta.
8.3.3
Seuraa muuttavan kilpailijan on pyydettävä edustamaltaan seuralta todistus siitä, että hän on esteetön edustamaan uutta seuraa, ettei hänellä ole velvoitteita vanhaa seuraansa kohtaan kuten selvittämättömiä raha-asioita, lainavarusteita, kilpailukieltoa tms. Todistus esteettömyydestä on seuran annettava viivytyksettä ja toimitettava SAhL:oon 31.10 mennessä.
Sarjan 15-vuotta ja nuorempien on ilmoitettava seuranvaihdosta SAhL:lle ennen kauden ensimmäistä kilpailua ja maksettava kilpailulupa uuden seuran nimissä.
8.3.4 SAhL:n urheilumuodot ovat ampumahiihto ja kesäampumahiihto (sis. ampumajuoksun ja rulla-ampumahiihdon).
Kilpailija on oikeutettu edustamaan vain yhtä seuraa em. lajeissa saman kilpailukauden aikana.
Seurasiirtotiedot tulee lähettää liittoon sähköpostilla office(at)biathlon.fi
tai postitse Suomen Ampumahiihtoliitto, Valimotie 10, 00380 Helsinki