Suomen Ampumahiihtoliitto juhlii 60-vuotista taivaltaan tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden merkeissä

     Lauri Elo   Uutiset  

Suomen Ampumahiihtoliitto viettää juhlavuottaan 17.10.2020 Tasa-arvo- ja yhdenvertaisuusseminaarin merkeissä.

Tasa-arvo ja yhdenvertaisuus ovat erittäin tärkeitä asioita tämän päivän liikunnan ja urheilun harrastamisessa.  Ampumahiihto on laji, jossa ensimmäisenä lajina miesten ja naisten palkintosummat tulivat samoiksi. Suomalaisessa ampumahiihdossa halutaan painottaa naisten määrän ja osuuden kasvattamista Liitto- ja seuratoiminnoissa.  Suomen Ampumahiihtoliitto haluaa varmistaa yhdenvertaiset harrastusmahdollisuudet lajissa, joka tarjoaa onnistumisia, elämyksiä ja urheilun parasta draamaa.

Tasa-arvo- ja yhdenvertaisuusseminaari on jatkoa Suomen Ampumahiihtoliiton vuonna 2019 käynnistämälle projektille, jolla edistetään tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista suomalaisessa ampumahiihdossa. Lisäksi projektissa pyritään saamaan nuorten urheilijoiden ääni kuulumaan paremmin lajin kehittämisessä, sekä varmistamaan nollatoleranssi kaikenlaiselle häirinnälle ja syrjinnälle.

Tasa-arvo- ja yhdenvertaisuusseminaari striimataan suorana lähetyksenä Liiton Youtube-kanavalla. Tarkemmat tiedot striimauksesta julkaistaan Liiton kotisivuilla lähempänä tapahtumaa.

Liitto tiedottaa tapahtuman tarkemmista järjestelyistä maanantaina 12.10.2020

Tervetuloa mukaan juhlimaan 60-vuotista Suomen Ampumahiihtoliittoa.

Suomen Ampumahiihtoliitto ry:n puolesta,

Kalle Lähdesmäki                       Tapio Pukki
Kauppaneuvos                            Toiminnanjohtaja
Puheenjohtaja