Muistutus toiminnasta koronavirustilanteen aikana

     Tapio Pukki   Uutiset  

Suomen Ampumahiihtoliitto muistuttaa seuroja ja harrastajia oikeasta toiminnasta koronavirustilanteen aikana. Urheilu ja ampumahiihdon harrastaminen on edelleen suositeltavaa, mutta harrastamisen käytänteissä tulee huomioida koronan aiheuttamat rajoitteet.

Suomen Ampumahiihtoliitto kannustaa tutustumaan ja viestimään oikeista toimintatavoista kaikessa seuran sisällä. Lajimme haaste on suorittaa myös sisätiloissa tehtävät harjoitteet oikein ja turvallisesti. Ulkona tapahtuvissa harjoituksissa tulee myös huolehtia tarvittavista turvaväleistä ja hyvästä hygieniasta.

Oleellista on, että mihinkään harjoitus- ja kilpailutoimintaan missään roolissa ei osallistuta, jos on lieviäkin sairastamisen oireita.

Lisätietoja etenkin sisätiloissa tapahtuvaan harjoitteluun ja sen ohjeistukseen:

https://www.olympiakomitea.fi/2020/10/23/ajankohtaista-tietoa-koronavirustilanteen-vaikutuksesta-urheiluun/