Tulokset Olos 7.- ja 8.11.2020

     Jouni Kinnunen   Uutiset  

Kauden 2020-2021 näyttökilpailujen avausmatka kilpailtiin lauantaina 7.11. tuulisessa nollan tuntumassa olevassa säässä. Naisten tasaisessa kamppailussa pikamatkan voiton otti Mari Eder ennen Suvi Minkkistä ja Erika Jänkää. Miehissä selvän voiton otti Tero Seppälä ennen Tuomas Harjulaa, kärkikaksikko ampui päivän ainoat nolla-ammunnat. Kolmantena miehissä oli Jaakko Ranta.

Sunnuntain 8.11. keli oli hieman pakkasen puolella, ja alusta lauantaita kovempi. Tuuli oli edelleen ajoittain varsin napakkaa, ja haastoi ampujia penkalla. Kilpailuissa tuloslistat pysyivät hyvin saman suuntaisina, naisten voittoon jälleen Mari Eder ennen Suvi Minkkistä ja kolmanneksi ehtinyttä Sanna Laaria, miesten puolella kärki pysyi samana – Tero Seppälä puolusti voittoaan, Tuomas Harjulan ja Jaakko Rannan ollessa jälleen toinen ja kolmas.