Seuratuen hakuaika on 13.11.-18.12.2020

     Lauri Elo   Uutiset  

Vuoden 2021 seuratuen hakuaika 13.11.-18.12.2020 (haku päättyy pe 18.12. klo 16.15)

Mukana on vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen tukemiseen tarkoitettua osa, johon on korvamerkitty rahaa lähes kaksi miljoonaa euroa, joten tämä kannattaa huomioida muun tukihaun lisäksi. Huomioittehan, että hakulomakkeen ohjeistus ei ole täysin sama kuin hakuohjeet ministeriön verkkosivuilla. Esim. hakuohjeissa on tarkemmin määritelty, mitkä ovat valtioavustuskelpoisia kustannuksia ja mitä ehtoja on myöntöihin silloin, kun avustusta haetaan palkkaukseen.

Seuratukea haettaessa on tärkeää huomioida, että nyt hakemuksen lähettämisvaiheessa vaaditaan, että yksi seuran virallisista nimenkirjoittajista käy tunnistautumassa ja hyväksymässä hakemuksen lähettämisen seuran nimissä.  Tunnistautuminen tehdään pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Vahva tunnistautuminen edellyttää hakijoilta tarkkuutta ja sitä, ettei hakemuksen jättämistä kannata jättää viimeisille hakuminuuteille – eritoten, jos hakemuksen täyttäjä ja tunnistautuja (nimenkirjoitusoikeudellinen) ovat kaksi eri henkilöä

Lisää tietoa vuoden 2021 seuratuesta ja sen hakemisesta löytyy oheisesta liitteestä sekä ministeriön ja Olympiakomitean sivuilta:

https://minedu.fi/-/seuratoiminnan-kehittamistuki-seuratuki-

https://www.olympiakomitea.fi/2020/11/13/seuratoiminnan-kehittamistuki-2021-haku-auennut/