Leirikilpailu Vuokatissa 12.-13.12.2020 * päivitetty lähtölistoilla

     Tapio Pukki   Uutiset  

Imatralla kansallisten näyttökilpailujen peruuduttua Vuokatissa pystytään tarjoamaan v.2001 ja tätä ennen syntyneille urheilijoille, jotka pyrkivät MC/IC kilpailujoukkueisiin, mahdollisuus leirikilpailuun lauantaina ja sunnuntaina 12.-13.12.
Molempina päivinä kilpaillaan pikamatkoin, ja sakkokierroksen tilalla on aikasakko 20s. Tarkemmat kilpailuohjeet päivittyvät.

Kilpailut ovat avoinna vain rajatulle määrälle urheilijoita liiton valmennusryhmien lisäksi ja niissä sovelletaan erittäin huolella alueellisia koronamääräyksiä. Kasvomaskin käyttö kilpailuissa on pakollista muulloin kuin fyysisten suoritusten aikana.

Kilpailuissa voi antaa näyttöä omasta kunnostaan kv. kilpailuihin, mutta ne eivät ole koronarajoitteiden takia viralliset näyttökilpailut. Koronasäädösten huomioiminen täysmääräisesti vaikuttaa kilpailujen osanottajamäärään ja aikatauluihin. Järjestäjällä on oikeus rajoittaa osanottajamäärää.

Kilpailujen lähtölistat: *Päivitetty 11.12.2020 klo 17.15Kilpailujen aikataulut:
11:00-11:30 Naisten kohdistus
11:30-12:00 Miesten kohdistus
12:00:30 Naisten ensimmäinen startti
12:45:00 Miesten ensimmäinen startti

Huom. Urheilijat vastaavat itse suksiensa voiteluista.

Latuja ei voida kokonaan sulkea kisojen ajaksi, mutta Vuokatti Sport huolehtii kisojen tiedotuksesta latujen käyttäjille.