Jarkko Kauppinen Suomen Ampumahiihtoliiton lajipäälliköksi

     Tapio Pukki   Uutiset  

TIEDOTE 17.12.2020

Jarkko Kauppinen Suomen Ampumahiihtoliiton lajipäälliköksi

Jarkko Kauppinen

Ampumahiihtoliiton hallitus on vahvistanut maatalous- ja metsätieteiden maisteri Jarkko Kauppisen valinnan Suomen Ampumahiihtoliiton lajipäälliköksi 1.2.2021 alkaen.

Joensuulainen Kauppinen (s.1982) on urheilu-urallaan ollut pitkäaikainen ampumahiihtomaajoukkueen jäsen ja edustanut Suomea lukuisissa MM-kisoissa ja Sotshin Olympialaisissa 2014. Lopettamisensa jälkeen Kauppinen valmistui maisteriksi Itä-Suomen yliopistosta ja on sen jälkeen työskennellyt mm. metsäsektorilla. Lajipäällikön tehtävään Kauppinen siirtyy Pohjois-Karjalan maakuntaliitosta, projektipäällikön työtehtävästä.

Kauppisen osaaminen ampumahiihdon eri osa-alueilla harrastamisesta huippu-urheiluun saakka sekä hyvä perehtyneisyys lajiliiton hallinnon ja toimintaverkoston osa-alueilla vakuutti päättäjät. ”Olemme erittäin tyytyväisiä Jarkko Kauppisen osaamiseen, lajitaustaan ja paneutumiseen liiton asioihin jo tässä vaiheessa. Päättäjillä on selkeä näkemys siitä, että Jarkko Kauppisen kautta saamme seuroille sekä alueille lajiasioihin toimivan asiantuntijan ja valmentajille esimieheksi pätevän sparraajan.” kertoo toiminnanjohtaja Tapio Pukki.

”Odotan mielenkiinnolla tulevaa työtehtävää, jossa voin myös hyödyntää taustaani ampumahiihdon parissa. Koen yhteistyön, sitoutuvuuden ja ammattimaisuuden tärkeinä toimintaperiaatteina kehittäessä suomalaista ampumahiihtoa eteenpäin’’, Jarkko Kauppinen kommentoi.

Lisätietoja:

Toiminnanjohtaja Tapio Pukki                         p. 046 8782200
Lajipäällikkö Jarkko Kauppinen                        p. 040 5746580