Ampumahiihdon aikuisten näyttökilpailut 2.1.2021

     Lauri Elo   Uutiset  

Ampumahiihdon näyttökilpailu järjestetään poikkeavin toimin 2.1.2021 Kontiolahdella.

Ampumahiihtoliiton kv. kilpailujen valintamenettelyyn on jouduttu tekemään muutoksia.

Koronatilanteen aiheuttaman haasteen takia Imatran ja Seinäjoen kansalliset kilpailut on jouduttu perumaan. Vuokatissa pystyttiin järjestämään 12.-13.12.2020 leirikilpailut, joissa oli näyttömahdollisuus.

Peruuntuneiden kilpailujen takia SAhL tulee pitämään leirikilpailun Kontiolahdella 2.1.2020 järjestämisen mahdollistamilla säännöillä. Kilpailu on rajatulle osanottajamäärälle tarkoitettu näyttökilpailu. Rajoitukset perustuvat alueellisten viranomaisten kokoontumissuosituksiin. Kilpailun järjestäminen tehdään pääosin vastuuvalmentajien voimin. Näyttökilpailun osanotto on vain urheilijoille, jotka antavat näyttöjä IBU cup/EM-kisat / Maailmancup-kisoihin. Kilpailuissa ei anneta näyttöjä nuorten MM-kilpailuihin.

Kilpailujen osanotto rajataan koskemaan SAhL pisteiden perusteella miehissä pisterajan 165 alittaneita ja naisissa pisterajan 200 alittaneita. Urheilija voi olla yhteydessä alla oleviin vastuuvalmentajiin, jos on perustellusti sitä mieltä, että kuuluisi tähän näyttöjä antavaan joukkoon. Kilpailut pidetään pikamatkoin ja aikasakoilla. Miesten ja naisten kohdistukset ja kilpailut on eroteltu toisistaan.

Ilmoittautuminen kilpailuun Suomisportin kautta viimeistään 29.12.2020 klo 15:00 mennessä.
Linkki kilpailuilmoittautumiseen

Kilpailun aikataulu.:
9:00-9:30 kohdistus naiset
9:45 Lähtö naiset

=> tauluhuolto kisojen välissä (valmentajat)

10:30-11:00 kohdistus miehet
11:15 Lähtö miehet

*Urheilijat vastaavat omien suksiensa huollosta.

Lisätiedot:
Niko Aapajärvi 0443690454
Jonne Kähkönen 0468782209