Osallistu nuorisotyön webinaariin 26.5.2021

     Lauri Elo   Uutiset  

Seuratoiminnan perustana ovat laadukas seuratyö, vapaaehtoiset seuratoimijat sekä aktiivinen nuorisotyö. Seuroille ja lajille on erittäin tärkeää, että suomalainen ampumahiihto pysyy elinvoimaisena ja, että mukaan tulee joka vuosi riittävästi uusia harrastajia. Uusien harrastajien mukana, ovat he sitten lapsia, nuoria tai aikuisharrastajia, tulee aina myös potentiaalisia seuratoimijoita. Harrastajamäärien kasvattaminen vaatii seuroilta aktiivista ja suunnitelmallista otetta. Tätä varten Liitolla on valmiita materiaaleja, mitä seurat voivat hyödyntää omassa toiminnassaan. Näillä materiaaleilla pyritään helpottamaan seurojen työtä, kun toimintaa ei tarvitse suunnitella alusta alken itse.

Liiton kenttäpäällikkö Lauri Elo järjestää seurojen toimijoille webinaarin Liiton nuorisotyön tuotteista keskiviikkona 26.5.2021 klo 17:00-18:00. Webinaarissa käydään läpi eri tuotteet ja niihin liittyvät oheismateriaalit sekä keskustellaan keinoista, joilla harrastajamääriä voidaan kasvattaa. Tämän lisäksi webinaarissa on mahdollisuus keskustella seurojen hyvistä käytänteistä harrastajamäärien kasvattamisesta, seuratoiminnasta ja muista seuratoimijoita mietityttävistä asioista.

Ilmoittaudu mukaan webinaariin sähköpostilla lauri.elo@biathlon.fi 25.5.2021 mennessä. Linkki webinaariin lähetetään kaikille ilmoittautuneille.