Matilda Suhonen vahvistamaan Suomen Ampumahiihtoliiton yhdenvertaisuushanketta

     Lauri Elo   Uutiset  

Suomen Ampumahiihtoliitto on nimittänyt Matilda Suhosen projektityöntekijäksi yhdenvertaisuushankkeeseen. 

Matilda Suhonen jatkaa hankkeen tärkeää jalkautusvaihetta. Hän työskentelee yhdessä muiden toimihenkilöiden ja projektiryhmän kanssa. Hankkeella on myös erillinen ohjausryhmä. Suhonen toimii liikuntatieteen opintojensa takia hankkeessa puolipäiväisenä.

Matilda Suhosella on vahva talviurheilutausta maastohiihdosta kilpailijana. Hän on ollut mukana myös seuratyössä sekä työskennellyt opintojen välissä Hiihtoliitossa vastuullisuusaiheen parissa.

Hankkeen toiminta vauhdittuu nyt vuoden loppua kohden niin materiaalien kuin seurakohtaamisten kautta. 

”Hienoa, että saimme hankkeeseen jälleen uuden osaajan. Meitä vakuutti se ote, jolla näimme Matilda Suhosen toimivan vastuullisuusasioiden ja uusien kokonaisuuksien sisäistämisessä. Hänellä on myös hyvä tuntuma seuratoimintaan talvilajeissa.” toteaa Ampumahiihtoliiton toiminnanjohtaja Tapio Pukki.  

”Näen tasa-arvo ja yhdenvertaisuustyön ampumahiihdon kentällä mielenkiintoisena haasteena. Aion tehdä parhaani, jotta yhdessä projektiryhmän kanssa saatamme hankkeen käytäntöön. Tavoitteena on luoda kestäviä toimintatapoja, jotka jäävät käytäntöön jatkossakin. On kunnia päästä mukaan projektiin ja tehdä työtä suomalaisen ampumahiihdon kehittämiseksi.” summaa uusi projektityöntekijä Matilda Suhonen

Lisätietoja:

Toiminnanjohtaja Tapio Pukki                         p. 046 8782200
Projektityöntekijä Matilda Suhonen                  p. 040 6657807