Avant Tecno Oy Suomen Ampumahiihtoliiton pääyhteistyökumppaniksi

     Lauri Elo   Uutiset  

Suomen Ampumahiihtomaajoukkueille uusi pääyhteistyökumppani. Kuormaajia sekä työlaitteita valmistava ylöjärveläinen Avant Tecno Oy on ollut ampumahiihdon yhteistyökumppanina usean vuoden ajan. Pääyhteistyökumppanuus on jatkoa hyvin onnistuneelle yhteistyölle. 

”Olemme erittäin iloisia, että AVANT- yhteistyö syvenee entisestään.  Euroopan seuratuimpana lumilajina ampumahiihto tukee oivallisesti kansainvälistä liiketoimintaa.  Avantilla ja ampumahiihtoliitolla on ollut hyvin yhtenevät ajatukset ja tavoitteet toiminnasta.  Molemmat tavoittelemme suomalaisesta menestymisestä maailmalla.”, toteaa Ampumahiihtoliiton puheenjohtaja Kalle Lähdesmäki.

Avantin ja suomalaisen ampumahiihdon toiminnoissa on paljon yhteistä. Molemmat perustavat toimintansa yrittäjyyteen, ammattimaiseen tekemiseen, korkeaan laatuun ja vahvaan kansainväliseen kilpailukykyyn. 

Suomen maajoukkueiden kansainvälinen kausi avattiin IBU cupin osalta 25.11.2021 ja maailmancupin osalta kauden avaus tapahtuu Östersundissa 27.11.2021

Lisätietoja:

puheenjohtaja Kalle Lähdesmäki, p. 0500 363 126 
toiminnanjohtaja Tapio Pukki, p. 046 8782200