Suomen Ampumahiihtoliitto ja Teison / Easy EV Laturi yhteistyöhön

     Tapio Pukki   Uutiset  

Suomen Ampumahiihtoliitto ja Teison-tuotteiden Suomen jälleenmyyjä Easy EV Laturi ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Sopimuksen myötä Teison näkyy ampumahiihtomaajoukkueiden aseissa.

Easy EV Laturi edistää vähähiilistä elämäntapaa tuomalla kaikkiin sähköajoneuvoihin sopivat latausratkaisut ja -palvelut sekä yritysten että kuluttajien saataville.

Suomen Ampumahiihtoliitto on tyytyväinen uudesta yhteistyöstä. ”Olemme tyytyväisiä, että saamme uuden kumppanin, jonka toimiala on vahvassa kasvussa myös Suomessa. Uskon, että yhteistyössä molemmat osapuolet saavat hyvin hyötyä”, toteaa liiton toiminnanjohtaja Tapio Pukki.

Easy EV Laturin toimitusjohtaja Xing Shi, on ollut mukana jo aiemmin ampumahiihdossa muiden hankkeiden kautta. ”Koin, että nyt on minun vuoroni olla mukana ja antaa mahdollisuuksien mukaan tuki ampumahiihdon kehittämiseen ja Suomen joukkueelle.”

Suvi Minkkinen (FIN) – IBU World Cup Biathlon, sprint women, Annecy-Le Grand Bornand (FRA). www.nordicfocus.com. © Manzoni/NordicFocus. Every downloaded picture is fee-liable.