Suomen Ampumahiihtoliitto ja noname yhteistyöhön

     Tapio Pukki   Uutiset  

© Manzoni/NordicFocus.

Noname vahvistaa näkyvyyttään talviurheilussa.

Suomen Ampumahiihtoliitto ja noname ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä nonamesta tulee Suomen ampumahiihtomaajoukkueiden virallinen yhteistyökumppani ja vaatettaja. Sopimus kattaa miesten, naisten ja nuorten maajoukkueet.

Nonamella on jo vahva asema urheilun ja liikunnan vaatettajana Suomessa. Nonamen asuvalikoima on kattava ja erittäin hyvin kehitetty eri urheilulajien urheilijoille ja harrastajille maailman huipputasoa myöten. Suomalaiset ampumahiihtäjät ovat tyytyväisiä, että yhteistyökumppaniksi saadaan laadukas huippuvaatettaja.

Ampumahiihto on viime vuodet ollut Euroopan seuratuin talviurheilulaji. Suomessakin ampumahiihto on talvilajien kärkijoukkoa. Maailmancup -lähetykset tavoittavat YLEn kanavilla keskimäärin lähes puoli miljoonaa tv-katsojaa Suomessa.

© Manzoni/NordicFocus.

”Yhteistyö Suomen Ampumahiihtoliiton kanssa luo varmasti uusia mahdollisuuksia. Ylipäänsä on hienoa havaita, kun yritys todistaa itsensä vuosien varrella, niin se mahdollistaa toimintojen laajenemisen. Suomen Ampumahiihtoliiton kanssa haemme lisänäkyvyyttä myös Keski-Euroopan toimintoihimme unohtamatta kotimaan myyntiponnisteluita. Toivottavasti onnistumme yhteisissä tavoitteissamme ja pystymme tarjoamaan taas ilon hetkiä suomalaisille Ampumahiihdon ystäville talvella”, toteaa nonamen Key Account Manager, Kari Arponen

Ampumahiihtoliiton ja nonamen yhteistyön kivijalkana on vahva lajiosaaminen ja nyt myös Suomen joukkueen kautta saatava tuotekehitys.

Olemme erittäin tyytyväisiä siitä, että pääsimme yhteistyöhön nonamen kanssa. Pohjoismaisena vaateosaajana noname tietää kansainvälisen kilpailun haasteet ja pidämme erittäin tärkeänä sitä, että noname huomioi urheilijoiden tarpeet ja lähtökohdat todella hyvin, toteaa Suomen Ampumahiihtoliiton toiminnanjohtaja Tapio Pukki.

Lisätiedot:

Kari Arponen, noname Key Account Manager, p. 040 552 7988

Tapio Pukki, Suomen Ampumahiihtoliitto, toiminnanjohtaja, p. 046 878 2200