Tero Seppälä yhteislähdön 8:s maailmancupin päätöskilpailussa

     Matilda Suhonen   MC tiedotteet  

kuva: Nordic Focus

Ampumahiihdon maailmancup päättyy Norjassa miesten ja naisten yhteislähtöihin. Miesten yhteislähdön voitti Norjan Johannes Thingnes Boe kahdella sakolla. Toinen oli puhtaasti ampunut Sveitsin Niklas Hartweg, joka jäi voittajasta 26 sekuntia. Kolmantena maalissa oli Norjan Vetle Sjaastad Christiansen, joka hänkin ampui puhtaasti jääden voittajalle 35 sekuntia. Tero Seppälä oli kauden viimeisessä maailmancupin kilpailussa kahdeksas.

Seppälä ampui kilpailussa vain kaksi sakkoa. Ensimmäisen makuupaikan ja viimeisen pystypaikan hän selvitti nollilla. Maalissa ero voittajaan oli minuutin ja 3 sekuntia. – Oli hieno lopettaa hyvään suoritukseen tämä maailmancup-kausi. Kukitukseen oli tietysti tavoite, mutta aivan ei riittänyt. Kovatasoisia kilpailua, kun kahdella sakolla ja hyvällä hiihdolla sijat kahdeksan ja kymmenen. Hyviä sijoituksia ja selvästi parempia, mitä tänä talvena. Oli tärkeä saada keväälle onnistumisia, jotta se tuo voimaa harjoituskaudelle. Tiedän, että mahdollisuuksia on. Mennään tästä SM-kilpailujen kautta kohti uutta kautta, Seppälä kommentoi.

Otto Invenius oli ensimmäisessä maailmancupin yhteislähdössään 27:s. Invenius ampui molemmat makuupaikat puhtaasti. Pystypaikoilta Invenius ampui yhteensä kuusi sakkoa, joista neljä laukausta meni ohi viimeisestä ammunnasta. – Tänään kilpailu meni muuten hyvin, mutta pystyammunta meni huonosti. Viimeinen ammunta pilasi kilpailun, mutta muuten meni tosi hyvin. Tyytyväinen voin olla kokonaisuutena viikkoon, Invenius kommentoi.

Naisten yhteislähtö käytiin Holmenkollenilla miesten kilpailun jälkeen.

Tulokset

Lisätiedot:

Tiedottaja Matilda Suhonen 040 4889128