Suvi Minkkiselle toinen SM-kulta ampumahiihdon yhteislähdöstä – miesten kilpailussa kamppailua mitalisijoista

     Matilda Suhonen   Uutiset  

Ampumahiihdon SM-kilpailujen viimeisenä kisapäivänä nähtiin naisten ja miesten yhteislähdöt sekä nuorten viestit. 

Ampumahiihdon yhteislähdöt starttasivat Toramolla kirpeässä pakkassäässä. Naisten sarjassa Joutsan Pommin Suvi Minkkinen jatkoi vahvoilla suorituksilla niin ammunnoissa kuin ladullakin ja pokkasi toisen SM-kullan. Hopealle hiihti Ahveniston Ampumahiihtäjien Noora Kaisa Keränen ja pronssille Leppävirran Virin Sanna Laari. Ounasvaaran Hiihtoseuran Emilia Irvankoski sijoittui kisassa yhdenneksitoista ja Sanni Oikkonen neljänneksitoista.

Miesten yhteislähdön voitti Haapajärven Kiilan Tero Seppälä. Hopeasta kamppailivat Kontiolahden Urheilijoiden Heikki Laitinen ja Tuusulan Voima-Veikkojen Jaakko Ranta. Lopulta Laitinen sijoittui toiseksi 4,5 sekunnin erolla kolmanneksi tulleeseen Rantaan. 

Nuorten viesteissä Ounasvaaran Hiihtoseuran miesten joukkue hiihti upeasti SM-kultaa M15-sarjassa. Voittojoukkueessa hiihtivät avausosuudella Erkka Petrelius, toisena Ivan Kharlanov ja ankkuriosuudella Okko Selin. Toisesta mitalisuorituksesta vastasi OH:n joukkue N19 sarjassa napaten pronssia joukkueella Inka SalmelaEnni Petrelius ja Sissi Oikkonen

Lopputulokset kokonaisuudessaan kisasivuilta: https://oh.fi/ampumahiihto/ampumahiihdon-sm-kisat-2023/lahtolistat-ja-tulokset/

Lisätiedot:

Janne Mäkinen

Toiminnanjohtaja

Ounasvaaran Hiihtoseura Ry

Punainen Tupa 

+358 40 1544140 

Hiihtomajantie 4 B
96400 ROVANIEMI

janne.makinen@oh.fi

www.oh.fi