Aluevalmentajien ammunnan koulutus Vuokatissa 21-22.10.2023

    Lauri Elo   Uutiset  

Järjestämme Vuokatissa 21-22.10.2023 ammunnan linjaukseen perustuvan koulutuksen, joka on ensisijaisesti suunnattu aluetoiminnassa aktiivisesti mukana oleville valmentajille. Koulutuksen pitää Suomen Ampumahiihtoliiton valmentaja Tapio Kajan.

Koulutuksen tavoitteena on käydä läpi ammunnan linjauksen sisällöt käytännön tasolla, sekä perehtyä nykyaikaisen ampumahiihtoammunnan tärkeimpiin elementteihin.

Koulutukseen pyritään saamaan 2-3 valmentajaa jokaiselta alueelta, joiden osallistumista tuetaan matkakulujen ja majoituksen osalta. Koulutukseen mahtuu yhteensä noin 30 henkeä. Osallistuvilta aluevalmentajilta edellytetään osaamisen viemistä aluetoiminnan kautta alueen muille seuravalmentajille.

Koulutuksen sisällöstä ja ohjelmasta, sekä ilmoittautumisista tiedotetaan lisää lähiaikoina. Aluevalmentajien valinnasta, joiden osallistumista tuetaan, käydään keskustelut jokaisen alueen kanssa erikseen.