Kontiolahden 9.12 näyttökilpailujen ilmoittautuminen hoidetaan Suomisportin kautta

    Lauri Elo   Uutiset  

Kontiolahdella 9.12.2023 järjestettävien Yleisten-, sekä M/N 22 ja 19-sarjojen näyttökilpailujen ilmoittautuminen hoidetaan Suomisportin kautta. Järjestelmää testataan mahdollista laajempaa käyttöönottoa varten. Tapahtuman ilmoittautumislinkki julkaistaan myöhemmin.

Seuroja ja kilpailijoita kohtaan muutos mahdollistaa sen, että urheilija itse pystyy ilmoittautumaan kilpailuun. Seuroissa suositellaan sopimaan omista käytänteistä ennen ilmoittautumisia.

Alla seuroille ja urheilijoille tarkoitettu ohjevideo, mistä käy ilmi kuinka urheilija itse ilmoittautuu kilpailuun, sekä se kuinka seurakäyttäjä ilmoittaa urheilijoita seurastaan kyseiseen kilpailuun.

Mikäli seurakäyttäjä ilmoittaa kaikki oman seuran urheilijat, tulee seuralla olla vähintään yhdellä henkilöllä Suomisportissa seurakäyttäjäoikeudet. Lisätietoja järjesttelmästä ja käyttäjäoikeuksista saa osoitteista suomisport(a)olympiakomitea.fi ja lauri.elo(a)biathlon.fi