Sievi aloittaa yhteistyön Suomen Ampumahiihtoliiton kanssa

     Matilda Suhonen   Uutiset  

Pohjois-Euroopan suurin jalkinevalmistaja Sievi on Suomen ampumahiihtomaajoukkueen uusi pääyhteistyökumppani. Yhteistyösopimus on solmittu kilpailukaudelle 2023–2024. Sopimus kattaa näkyvyyden maajoukkuetoiminnassa nuorista aikuisiin. Lisäksi Suomen maajoukkueen huoltoryhmä sekä valmennusjohto käyttää tulevalla kaudella Sievin jalkineita.

”Olemme Ampumahiihdossa erittäin tyytyväisiä, että saimme Sievin mukaan vahvistamaan tiimiämme. Urheilussa pärjää hyvän yhteistyön avulla ja olemme iloisia, että suomalainen huippubrändi näkyy kanssamme maailmalla”, Ampumahiihtoliiton toiminnanjohtaja Tapio Pukki kommentoi. ”Ampumahiihto on Euroopan seuratuin talviurheilulaji, ja Suomessakin selkeästi kiinnostavimpien lajien joukossa ja vahvassa nosteessa”, Pukki jatkaa. 

Sievi on Pohjois-Euroopan suurin jalkinevalmistaja, joka panostaa työturvallisuuteen kaikissa olosuhteissa. Turvallisuus arvopohjan perustana yhdistää yrityksen suomalaiseen ampumahiihtoon, jossa toimintaympäristön turvallisuus huomioidaan kaikilla toiminnan tasoilla. 

”Kansainvälisyys on myös tärkeä osa tätä yhteistyötä. Ampumahiihto on kansainvälinen laji, ja yhteistyö Suomen Ampumahiihtoliiton kanssa antaa meille mahdollisuuden esitellä Sievin tuotteita laajemmalle kansainväliselle yleisölle.” Sievin myyntijohtaja Teppo Kemppainen kommentoi.

Suomen maajoukkueen harjoituskausi on sujunut hyvin ja joukkue lähtee alkavaan kauteen tavoittelemaan kansainvälistä huippua. Yhteistyön tavoitteena on menestyä yhdessä ja lisätä näkyvyyttä sekä kansallisesti että kansainvälisesti. 

Kansainvälinen kilpailukausi alkaa marraskuun lopussa, kun maailmancup käynnistyy Ruotsin Östersundissa ja IBU-cupin ensimmäinen osakilpailu käydään Kontiolahdella 27.11—3.12.2023. Tulevan kauden päätapahtumia on ampumahiihdon MM-kilpailut Tšekin Nove Mestossa helmikuussa sekä nuorten MM-kilpailut Viron Otepäässä.

Lisätietoja:

Tapio Pukki, p. 046 8782200
Toiminnanjohtaja, SAhL  

Satu Laitinen, p. 044 733 7031
Markkinointipäällikkö, Sievi