Jalasjärvellä ja Kauhajoella katsastetaan arvokisoihin

     Lauri Elo   Uutiset  

Kotimaan ampumahiihtoväki suuntaa sankoin joukoin 13.-14.1.2024 Etelä-Pohjanmaalle. Viikonloppuna on mahdollista antaa lisänäyttöjä- nuorten EM- ja MM-kisoihin. Lopulliset joukkueet näihin nimetään tammikuun viimeisen viikonlopun nuorten SM-kisojen jälkeen. Aikuisten osalta viikonlopun kilpailut ovat viimeinen näyttömahdollisuus kotimaassa ajatellen tulevia EM-kisoja sekä loppukauden IBU Cup kisoja. Koska yleisen ja 22-vuotiaiden sarjojen urheilijoita halutaan verrata keskenään myös lopputalven IBU Cup kisoja silmällä pitäen, näissä sarjoissa kilpaillaan yhtenevin matkoin. Kilpailut ovat myös Lapua Junior Cup osakilpailuja. Jalasjärvellä kilpaillaan lauantaina yhteislähdöin ja sunnuntaina Kauhajoella ovat vuorossa pikakilpailut.

Tulevia arvokisoja:

EM Kilpailut, Brezno-Osrblie (SVK) 24.-28.1.2024

EM kilpailut Nuoret (22 v.), Jakuszyce (POL)  7.-11.2.2024

MM kilpailut, Nove Mesto (TCH) 7.-18.2.2024

MM kilpailut Nuoret (19 ja 22 v.) Otepää (EST) 23.2.-2.3.2024