Otto Invenius yhteislähdön kymmenes

    Matilda Suhonen   MC tiedotteet  

kuva: Nordic Focus

Ampumahiihdon maailmancup päättyy Italian Antholz-Anterselvassa miesten ja naisten yhteislähtöihin. Norjalaiset ottivat kolmoisvoiton miesten kilpailussa. Vetle Sjaastad Christiansen voitti kilpailun yhdellä sakolla. Johannes Dale-Skjevdal oli kahdella sakolla toinen jääden voittajasta 11 sekuntia. Yhden sakon ampunut Vebjoern Soerum oli maalissa kolmantena 14 sekuntia voittajasta jääneenä. Otto Invenius saavutti uransa parhaan sijoituksen maailmancupissa sijoittuen miesten yhteislähdön 10:nneksi.

Otto Invenius ampui kilpailussa yhteensä kaksi sakkoa. Ensimmäisen ja viimeisen ammunnan Invenius selvitti puhtaasti. Maalissa ero voittajaan oli minuutin ja 3 sekuntia. – Huippukisa kaikin puolin. Hiihto oli parasta tähän mennessä täällä korkealla. Ammunnatkin kulkivat hyvin. Suksi oli tänään ihan loistava, ja siitä kiitos kuuluu koko huollolle. Vähän meinasi jännittää viimeisessä laskussa, kun kaaduin siinä rytäkässä. Onneksi sain puolalaiselta huoltomieheltä varasauvan, enkä pudonnut kuin yhden sijoituksen. Loppu hyvin, kaikki hyvin, Invenius tiivisti tyytyväisenä.

Suomalaisia ei ole mukana naisten yhteislähdössä, joka käydään miesten kilpailun jälkeen. 

Tulokset

Lisätiedot:

Matilda Suhonen

Maajoukkueen tiedottaja

matilda.suhonen@biathlon.fi