Lisänäyttömahdollisuus IBU Cup Obertilliachin osakilpailuihin

     Teemu Vesala   Uutiset  

Suomen Ampumahiihtoliiton valmennusjohto on päättänyt asettaa kotimaan lisänäyttömahdollisuuden IBU Cupin viimeisiä osakilpailuita 29.2.-9.3.2024 ajatellen. Viimeiset IBU Cupin kilpailut käydään Itävallan Obertilliachissa n. 1450 m korkeudella merenpinnasta. Kahden kilpailuviikon aikana on 5 henkilökohtaista kilpailua sekä seka- ja pariviestit. Liitto lähettää kisoihin 3 nais- ja 3 miesurheilijaa.

Lisänäyttö on mahdollista antaa Oulussa 17.-18.2.2024 Veteraanien SM-kilpailujen yhteydessä. Lauantaina kilpaillaan yhteislähtökilpailu ja sunnuntaina pikakilpailu. Näyttökilpailut käydään yleisissä sarjoissa. Mukaan haluavien nuorten on myös ilmoittauduttava yleiseen sarjaan. Ilmoittautumisohjeet löytyvät Veteraanien SM-kisasivuilta.

Lisätiedot:

Lajipäällikkö Teemu Vesala, 040 860 7636
Vastuuvalmentaja Ilkka Jarva, 040 186 1733