Tero Seppälä yhteislähdön 12:s

     Matilda Suhonen   MC tiedotteet  

kuva: Nordic Focus

Ampumahiihdon maailmancup jatkui lauantaina Norjassa naisten ja miesten yhteislähdöillä. Miesten kilpailun voitti Norjan Sturla Holm Laegreid yhdellä sakolla. Saksan Benedikt Doll oli kahdella sakolla toinen jääden voittajasta maalissa kuusi sekuntia. Ruotsin Jesper Nelin oli maalissa kolmantena. Hän ampui yhden sakon jääden voittajasta kymmenen sekuntia. Tero Seppälä oli yhteislähdön 12:s.

Seppälä ampui yhden sakon toiselta makuupaikalta ja kaksi sakkoa viimeiseltä pystypaikalta. Maalissa ero voittajaan oli 59 sekuntia. – Hyvä kilpailu tänään, ja viimeiselle pystypaikalle asti olin mukana taistelemassa todella hyvistä sijoista. Fiksusti hiihdin ja koitin päästä mahdollisimman helpolla ladulla. Viimeistä pystyä lukuun ottamatta hyvää ampumista, eikä sekään huono ollut. Täytyy olla tyytyväinen kauden parhaaseen sijoitukseen. Hyvä päivä kaikkineen, Seppälä kommentoi.

Ampumahiihdon maailmancupin ohjelmassa on sunnuntaina parisekaviesti ja sekaviesti.

Tulokset

Lisätiedot:

Matilda Suhonen

Maajoukkueen tiedottaja

matilda.suhonen@biathlon.fi