Tero Seppälä maailmancupin päätöskilpailun 19:s

     Matilda Suhonen   MC tiedotteet  

kuva: Nordic Focus

Ampumahiihdon maailmancup päättyi sunnuntaina Canmoressa miesten yhteislähtöön. Norjan Johannes Thingnes Boe voitti kilpailun yhdellä sakolla. Norjan Johannes Dale-Skjevdal oli maalissa toisena jääden kahdella sakolla voittajasta 44 sekuntia. Ranskan Emilien Jacquelin oli kolmella sakolla kilpailun kolmas minuutin ja 7 sekuntia voittajasta jääneenä. Tero Seppälä oli miesten yhteislähdön 19:s.

Tero Seppälä ampui kilpailussa yhteensä neljä sakkoa jääden maalissa voittajasta kaksi minuuttia ja 55 sekuntia. – Hyvin olin palautunut eilisestä, mutta tänään ei sukset toimineet muihin nähden ja kilpailu oli heti ensimmäisestä kierroksesta lähtien taistelua. Ensimmäinen ammunta oli tosi huono, ja se harmittaa. Loppua kohden onnistuin kuitenkin nousemaan ja se oli kiva. Hankalalle kaudelle kuitenkin hyvä viimeiset kolme viikkoa, Seppälä tiivisti tuntemuksiaan kilpailun jälkeen.

Kotimainen kilpailukausi jatkuu pääsiäisviikonloppuna Kontiolahdella, jossa ohjelmassa ovat ampumahiihdon SM-kilpailut.

Tulokset

Lisätiedot:

Matilda Suhonen

Maajoukkueen tiedottaja

matilda.suhonen@biathlon.fi