Tarkennettu kokouskutsu: Suomen Ampumahiihtoliitto ry:n sääntömääräinen kevätliittokokous järjestetään Helsingissä lauantaina 18.5.2024

     Lauri Elo   Uutiset  

Hyvät jäsenseurat

Suomen Ampumahiihtoliitto ry:n sääntömääräinen kevätliittokokous järjestetään Helsingissä lauantaina 18.5.2024 klo 13.30


Kokouspaikka                       Sporttitalo, Valimotie 10, 00380 Helsinki

Kokousaika                           Lauantai 18.5.2024 klo 13.30 

Ennen kokousta pidetään seuratoiminnan kehittämisohjelman avaustilaisuus, joka on avoin myös kokousedustajille. Seurakehittämisen tilaisuus alkaa Sporttitalolla klo 10:00. Lounas alkaen klo 12.30 kokoukseen ja seurakehittämisen ohjelmaan osallistuville. Kello 13.00 alkaen on valtakirjojen tarkistus.

Kevätkokouksessa käsitellään liiton sääntöjen mukaiset sääntömääräiset asiat sekä syyskokouksessa käsitelty kurinpitovaliokunnan kokoonpanon varmistus. 

Esityslista ja valtakirja kokoukseen ovat liitteenä. Vuosikertomus 2023 on lähetetty kokousmateriaalina seuran yhteyshenkilölle.

Mikäli joku seuroista ei voi ottaa aineistoa vastaan sähköpostilla pyydetään siitä ilmoitus liiton toimistoon puh 046 878 2200 tai tapio.pukki(at)biathlon.fi, jolloin aineisto lähetetään postissa.


Pyydämme ilmoittautumiset kokoukseen osoitteeseen office(at)biathlon.fi, tilan ja ruokailun järjestämistä varten viimeistään keskiviikkoon 8.5.2024 mennessä.

Kokoukseen järjestetään seurojen jäsenille mahdollisuus seurata kokousta streamin kautta.
Ilmoittautumiset streamiin tulee toimittaa myös 8.5. mennessä office(at)biathlon.fi 

Kevätkokousterveisin,


Suomen Ampumahiihtoliitto ry hallitus

Kalle Lähdesmäki                             Tapio Pukki
puheenjohtaja                                  toiminnanjohtaja