Syysliittokokouksen päätökset 12.11.2011 Riihimäellä

    admin   Uutiset  

Suomen Ampumahiihtoliiton syysliittokokous järjestettiin 12.11.2011 Riihimäellä.

Kokouksessa hyväksyttiin Ampumahiihtoliiton toimintasuunnitelma vuodelle 2012 ja siihen liittyvä talousarvioesitys.

Ampumahiihtoliiton hallituksessa tapahtui myös henkilövaihdoksia. Hallituksesta oli erovuorossa varapuheenjohtaja Sakari Honkamaa, joka oli ilmoittanut ettei ole käytettävissähallitukseen ja hänen tilalleen valittiin Jorma Luoma Kauhavalta, Kilpailuvaliokunnan puheenjohtaja Juha Papinsaari oli myös ilmoittanut ettei ole käytettävissä hallitukseen ja hänen tilalleen valittiin Jami Aho Seinäjoelta. Erovuorossa olivat myös Anne  Hautamäki ja Sari Hyytiäinen, jotka molemmat olivat ilmoittaneet olevansa halukkaita jatkamaan hallituksessa. Heidät molemmat valittiin uudestaan hallitukseen.

Toimintasuunnitelma on ladattavissa tästä.