Lapua Junior Cup päätökseen

    admin   MC tiedotteet  

Lapua Junior Cup saatiin päätökseen kauden 2011-2012 osalta viime viikonloppuna Kontiolahden rulla-ampumahiihdon SM-kilpailuiden myötä.

M17-sarjassa voiton vei Saloisten Reippaan Lauri Peltoniemi ja samanikäisten naisten sarjan voitto meni Anna Haatajalle Ounasvaaran Hiihtoseurasta. Eniten nolla-ammuntoja ikäluokassa ampui Peltoniemi, jolle kertyi yhteensä 10 nolla-ammuntaa.

M15-sarjassa ylivoimasen voiton vei Tuusulan Voima-Veikkojen Jaakko Ranta. N15-sarjan voitto meni Seinäjoen Hiihtoseuran Sofia Joroselle. Nolla-ammuntojen voitto jaettiin Anton Pyssysalon (TV-V) ja Sofia Jorosen kesken. Molemmat ampuivat yhdeksän nolla-ammuntaa.

M/N13-sarjojen edustajat eivät osallistuneet SM-rullakisoihin. Kyseiset sarjat päättyivät jo ampumajuoksun SM-kisoihin. M13-sarjan voittaja oli Kauhajoen Karhun Santtu Panttila. N13-sarjan voitti puolestaan Ahveniston Ampumahiihtäjien Maija Keränen. 13-vuotiaissa eniten nolla-ammuntoja kertyi Seinäjoen Hiihtoseuran Sameli Joroselle.

Lapua Junior Cupin lopputulokset voit ladata tästä.

Onnittelut kaikille voittajille!