Hakuaikaa Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian yläkoululeiritykseen 30.4. asti

    Jouni Kinnunen   Uutiset  

vuokatti_ruka_ua_logo_159

Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian uutinen yläkoululeirityksestä Suomen Ampumahiihtoliiton päävalmennuskeskuksessa:

Hakeminen Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian yläkoululeiritykseen Vuokattiin

Nyt nuorilla ampumahiihtäjillä on mahdollisuus osallistua ampumahiihtoleireille ilman, että tarvitsee olla pois koulusta. Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia järjestää yläkoululeiritystä kaudelle 2015 – 2016 siten, että urheilija majoittuu ja tekee harjoitukset Vuokatin Urheiluopistolla sekä käy iltapäivällä koulua Tenetin yläkoulussa. Yläkoululeiritys on ensimmäinen vaihe Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian urheilijanpolulla ja jonka luonnolliseksi jatkoksi tulee Sotkamon urheilulukio. Leiritys on saanut suuren suosion ja kysynnän lisäännyttyä olemme lisänneet leirityksen määrä ja tarjoamme mahdollisuuden myös 7 –luokkalaisille. Leirejä on yhteensä 5 – 6 riippuen ikäluokasta.

Leirit ovat kestoltaan kuuden vuorokauden mittaisia. Ne alkavat sunnuntaina ja päättyvät lauantaina. Leirien valmennuksesta vastaavat Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian valmentajat ja harjoittelu on suunnattu erityisesti yläkouluikäisille. Kouluasioiden järjestämisestä urheilijan oman koulun opettajien kanssa sopii Tenetin yläkoulun yhdysopettaja.

Leiritykseen valitaan 20 ampumahiihtäjää hakemusten perusteella. Hakijoiden tulee olla ensi lukuvuonna 7. – 9. luokan oppilaita eli vuosina 2000 – 2002 syntyneitä urheilijoita. Etusijalla ryhmiin ovat vuosina 2000- 2001 syntyneet urheilijat. Valitut urheilijat jaetaan kahteen ryhmään, joihin kumpaankin tulee 10 ampumahiihtäjää. Ryhmät leireilevät kouluviikoilla eri aikaan, kesäleiri on kummallekin ryhmälle yhteinen maastohiihtäjien kanssa. Ryhmään valinta edellyttää sitoutumista osallistua kaikille leireille.

Lue oheisesta tiedotteesta tarkemmin hakuohjeet: TIEDOTUS_HAKEMISESTA_AH_YLÄKOULULEIRITYKSEEN_VRUA_2015-2016