Suomen mestaruudet ratkottiin Rovaniemellä – Aatun malja Tuomas Harjulalle

    Tapio Pukki   Uutiset  

Ounasvaaran Hiihtoseura järjesti Toramon ampumahiihtokeskuksessa onnistuneet SM-kilpailut nuorten ja yleisten sarjojen osalta. Kilpailuiden tulokset ja kuvat ovat nähtävillä Ounasvaaran Hiihtoseuran kotisivuilla.

Kisojen yhteydessä jaettiin myös perinteinen Aatun Malja, jonka sai tämän vuoden menestyksestä Tuomas Harjula, Tuusulan Voima-Veikoista. Tuomas menestyi nuorten MM-kisoissa ollen normaalimatkalla 11. Lisäksi hän sijoittui nuorten Olympialaisissa Lillehammerissa hienosti ollen pikamatkalla 11. ja takaa-ajossa 7.

Lisää tietoa Aatun Maljasta ohessa.

Liiton puheenjohtaja Olli Nepponen ojentaa Aatun Maljan Tuomas Harjulalle

Liiton puheenjohtaja Olli Nepponen ojentaa Aatun Maljan Tuomas Harjulalle. Kuva: Inga-Maaret Aikioniemi