Lapua Junior Cup tiedote

     Lauri Elo   Uutiset  

Kilpailukauden 2019-2020 Lapua Junior Cup saatiin toteutettua hyvin vaikka lumipulan johdosta osa kilpailuista jouduttiinkin talven aikana perumaan. Lapua Junior Cupin kokonaiskilpailun pisteet ja palkintopatruunat on nyt julkaistu ja niitä pääsee katsomaan alta. Ohessa on myös kilpailukauden 2020-2021 Lapua Junior Cupin säännöt ja ohjelma.

Lapua Junior Cupin kokonaistulosten perusteella 3 parasta sarjoittain, onnea voittajille!

N13SeuraM13Seura
Venla MennalaAAHHannes BengsNKB
Minttu MeriläinenSHSMatias HietamäkiSHS
Aliisa RiippiSHS Eetu MuhonenSHS
N15SeuraM15Seura
Melia PalsinajärviKontUArno HautaniemiSHS
Sini HietamäkiSHSJimi KlemettinenSoisAH
Inka HämäläinenKontURasmus SaarinenHU -46
N17SeuraM17Seura
Enni PetreliusOHKalle LoukkaanhuhtaOHS
Rebecca SandnäsLarsmo IFEemi NaumanenPHS
Anni HyvärinenOrJyTurkka NieminenSHS

Lapua Junior Cup alkaa jälleen tammikuussa 2021 Mikkelin Hiihtäjien kisaviikonlopulla sekä Lahden Hiihtoseuran ja Hollolan Urheilijat -46 osakilpailuilla. Alla on Lapua Junior Cupin päivitetyt säännöt pistelaskun osalta sekä cupin kisaohjelma.