Amppari-koulu

Amppari-koulu vie lapset ja vanhemmat ampumahiihdon pariin. Amppari-koulun aikana lapset pääsevät tutustumaan innostavien tuntien ja laadukkaan ohjauksen kautta ampumahiihtoon.

Amppari-koulun arvot:
• ILO
• REILU PELI
• KUNNIOITUS
• YSTÄVÄLLISYYS / TOVERUUS

Amppari-koulu seuroille

Amppari-koulun avulla seurat voivat tarjota perheille laadukasta ja monipuolista ampumahiihto-koulu toimintaa. Ohjaajan opas tukee, opastaa ja antaa vinkkejä ohjaamiseen, tuntisuunnitelmien käyttämiseen, itsearviointiin ja palautteen antamiseen sekä vanhempien osallistamiseen.

Materiaalit sisältävät tuntisuunnitelmat kesälle ja talvelle, joita voi käyttää sellaisenaan tai ottaa omaan käyttöön parhaiten sopivat osuudet. Tuntisuunnitelmia voi hyödyntää myös seuran normaaleissa harjoituksissakin.

Amppari-koulun ohjaaminen on hauskaa ja inspiroivaa valmiiden materiaalien avulla. Lajivideot löytyvät Lumilajitliikuttavat.fi sivustolta. Alta löydän myös tulostettavat mainokset esimerkiksi ilmoitustauluille sekä valmista materiaalia sosiaaliseen mediaan käytettäväksi.

Amppari-koulun materiaalit

Katso valmiita materiaaleja myös Ampumahiihdon esittelypäivä -sivustolta.

Tulostettavaa materiaalia

Materiaalia sosiaaliseen mediaan

Teksti sosiaaliseen mediaan:

Tervetuloa Amppari-kouluun! 💥🎯

Onko lapsesi kiinnostunut ampumahiihdosta? Amppari-koulu on täydellinen tilaisuus tutustua tähän jännittävään lajiin! ❄️🎿

Amppari-koulu on suunnattu kaikille ampumahiihdosta innostuneille lapsille ja nuorille sekä heidän vanhemmilleen. Meillä opit lajin perusteet, ampumatekniikat ja ennen kaikkea turvallisen harrastamisen periaatteet.

Tule mukaan kokemaan riemua, oppimaan uusia taitoja ja nauttimaan liikunnan ilosta! 🌟

📅 Päivämäärä: [lisää päivämäärä]
📍 Paikka: [lisää paikka]
💡 Lisätietoja ja ilmoittautuminen: [lisää linkki tai yhteystiedot]

Älä jää paitsi tästä mahtavasta mahdollisuudesta! Ilmoittaudu nyt ja ota ensimmäinen askel kohti ampumahiihdon huippua! 💪🏼❄️

#AmppariKoulu #Ampumahiihto

Tarkka Amppari -Diplomi

Amppari-koulun talven tuntisuunnitelmat

Amppari-koulun kesän tuntisuunnitelmat