Tuiskun ampparikoulu

Tuiskun Ampparikoulu vie lapset ja vanhemmat ampumahiihdon pariin. Tuiskun Ampparikoulun aikana lapset pääsevät tutustumaan innostavien tuntien ja laadukkaan ohjauksen kautta ampumahiihtoon. Ampparikoulun aikana lapset keräävät passeihin mitaleja, saavuttaen viimeisellä kerralla timantti-tason.

Tuiskun Ampparikoulu seuroille

https://www.biathlon.fi/wp-content/uploads/2018/06/amppari-350x400.jpg

Tuiskun Ampparikoulun avulla seurat voivat tarjota perheille laadukasta ja monipuolista ampumahiihtokoulu toimintaa. Ohjaajan opas tukee, opastaa ja antaa vinkkejä ohjaamiseen, tuntisuunnitelmien käyttämiseen, itsearviointiin ja palautteen antamiseen sekä vanhempien osallistamiseen.

Materiaalit sisältävät tuntisuunnitelmat kesälle ja talvelle, joita voi käyttää sellaisenaan tai ottaa omaan käyttöön parhaiten sopivat osuudet. Mukana on myös hyvin kattava leikkiopas harjoitussisältöjen monipuolistamiseksi. Tuntisuunnitelmia voi hyödyntää myös seuran normaaleissa harjoituksissakin.

Tuiskun Ampparikoulun ohjaaminen on hauskaa ja inspiroivaa valmiiden materiaalien avulla. Materiaalien tilaus ja lajivideot löytyvät Lumilajitliikuttavat.fi sivustolta

Tuiskun Ampparikoulun materiaalit

Tuiskun Ampparikoulun talven tuntisuunnitelmat

Amppari1 Amppari2 Amppari3 Amppari4 Amppari5 Amppari6 Amppari7 Amppari8 Amppari9 Amppari10

Tuiskun Ampparikoulun kesän tuntisuunnitelmat

KesäAmppari1 KesäAmppari2 KesäAmppari3 KesäAmppari4 KesäAmppari5 KesäAmppari6 KesäAmppari7 KesäAmppari8 KesäAmppari9 KesäAmppari10